Magazin

Ünlü isimlerden Dilber Ay mesajları

30 Nisan 2019 08:54

Sanatçı Dilber Ay geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Gösteri dünyasının ünlü isimleri sosyal medyadan duygularını dile getirdi.

İşte ünlülerden 63 yaşında hayata veda eden Dilber Ay'a mesajlar şöyle:

İbrahim Büyükak: "Canım ablam seni tanımak çok büyük bir şanstı... Allah rahmet eylesin... Nurlar içinde yat... Dünyadan çok gerçek bir kadın geçti... Çok üzgünüm..." 

Suzan Kardeş: "Mekanın cennet olsun" 

İbrahim Tatlıses: "Dilberay kardeşimi kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim... Şen kahkahası, dobra kişiliği, güzel sesiyle hep aklımda kalacak. Merhumeye Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve sanat camiamıza başsağlığı dilerim... Mekanı cennet olsun inşallah."

 
Behzat Uygur: "Bu kadar doğal,samimi bir insandı..mekanı cennet olsun"

Merve Özbey: "Ey gidi! gelir gecer konar gocer dunya... ne bir dakika gec ne bir dakika erken ... hic olmez dediklerimizle dolu kabirler... 13 yaşında zorla evlendirildi, çocuk yaşta çocuk doğurdu, kendisine tecavüz etmeye çalışan erkeğe karşı Özsavunma hakkını kullanıp cezaevinde yattı. Biz onu her zaman hayatını nasıl savunduğuyla, şen kahkasıyla hatırlayacağız."
 
Seda Sayan: "Canım Dilberayım hakkın rahmetine kavuştu gülen yüzün güldüren sözlerin asla unutulmayacak"
 
Armağan Çağlayan: "Bu kadar erken gitmek zorunda değildin Dilber Abla.... çok üzüldüm ya hu! Öyle böyle üzülmedim ! Yattığı yer Nur olsun...."
 
Mustafa Üstündağ: "Ah ulan .... Yüce Allah’ın rahmeti üzerine olsun ; Rabbim bahçesine alsın inşallah"
 
Nihat Doğan: "Şoktayım!!! Az önce öğrendim Dilber Ay ablamızın vefat ettiğini.Anadolunun içtenliğini türkülerini sıcaklığını yansıtan ekranların pozitif yüzü türkülerin anasını kaybettik. Sevenlerinin ailesinin hepimizin başı sağolsun hayat çok garip! Mekanı cennet olsun "