Gündem

Ünlü ekonomistin köpeği Tina ile yapılan aramadan da sonuç çıkmadı

Kolaj: BirGün

31 Ağustos 2023 20:59

Ekonomist Korhan Berzeg ile kaybolduktan sonra geçen salı günü eve geri dönen Tina isimli köpeği de bugün bir süre arama çalışmalarına katıldı.

DHA'nın haberine göre Balıkesir'in Gönen ilçesinde geçen 17 Haziran'da kaybolan Dünya Bankasından emekli Korhan Berzeg için bugün sürdürülen arama çalışmalarından da sonuç alınamadı. Kırsal Armutlu Mahallesi'nde Korhan Berzeg ile kaybolduktan sonra geçen salı günü eve geri dönen Tina isimli köpeği de bugün bir süre arama çalışmalarına katıldı.

"Birkaç gün daha arama çalışmalarına katılacak"

Armutlu Mahallesi Muhtarı Hamit Erman, "Sabah 09.00 saatlerinde bana köpek Tina’nın görüldüğü şeklinde haber geldi. İhbar üzerine, Tina’nın görüldüğü yere gittim. O bölgede 10 dakika arama yaptım. 100 metre ileride köpeği buldum. ‘Tina’ diye seslenince, hemen dönüp baktı. Sonra dişi mi erkek mi diye baktım. Dişi olunca o köpeğin Tina olduğundan daha da emin oldum. Sonra Tina’yı alıp onu tanıyan Gül hanımın evine götürdüm. Orada köpek, Gül hanımı tanıdı ve bahçesine girdi. Gül hanım hemen Tina’nın fotoğrafını çekti ve Angela'ya gönderdi. Angela hanım bu bizim köpek dedi ve biz de kolluk kuvvetlerine haber verdik. Sağlığı gayet iyiydi ve köpek çok heyecanlıydı. Tina, jandarma ekiplerinin arama çalışmasına yardım ediyor. Birkaç gün daha arama çalışmalarına katılacak. Ben de destek olmak için arama çalışmalarına katılıyorum" dedi.

Öte yandan, Korhan Berzeg'i arama çalışmalarına yarın sabah saat 07.00'de tekrar başlanacağı belirtildi.

TIKLAYIN | Prof. Dr. Korhan Berzeg'in köpeğinin bulunduğu bölgede yeniden arama çalışması başlatıldı

TIKLAYIN | Prof. Dr. Korhan Berzeg'in esrarengiz kayboluşunda senaryolar değişti: İhtimaller ne olabilir?