Gündem

Üniversite hastanesi, protokol üyeleri ve iş insanları için yeni muayene birimi kurdu

İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, kararın iptal edilmesini istedi.

29 Ağustos 2021 20:18

Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri Başhekimi Selçuk Yüksel'in, protokol üyeleri ve iş insanlarının randevu ve muayene işlemleri sırasında beklememeleri için özel birim oluşturduğu ortaya çıktı. İş insanı ve protokol üyelerine gönderilen yazıyı sosyal medya hesabından paylaşan İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, uygulamanın iptal edilmesini istedi.

Sözcü gazetesinden Selami Aydın’ın haberine göre, Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri’nde protokol üyeleri ve iş insanlarına imtiyazlı muamele yapılmak üzere özel bir birim kurulduğu ortaya çıktı. PAÜ Hastanesi'nde başlatılan yeni uygulamada protokol ve iş insanlarına için yeni bir muayene birimi oluşturuldu. Protokol ve iş insanlarına hastane girişinde ayrı bir kapıyı kullanma olanağı sağlandı ve personel görevlendirildi.

Uygulama gönderilen yazıyla ortaya çıktı

PAÜ'deki skandal PAÜ Hastaneleri Başhekimi Prof.Dr. Selçuk Yüksel'in protokol üyeleri ve iş insanlarına yazı göndermesi ile ortaya çıktı. 

Selçuk Yüksel imzalı yazıda; “Değerli Protokol Üyeleri ve İş İnsanları, PAÜ Hastaneleri olarak siz değerli misafirlerimizin sağlığı ve zamanı bizler için çok kıymetlidir. Bu kapsamda Başhekimlik koridorunda yeni kurulan muayene birimi sizler için hizmet vermeye başlamış olup, randevu ve muayene işlemlerinizi mümkün olan en hızlı, en iyi şekilde verebilmek için düzenlenmiştir. Bölüm başkanı Başhekim Yardımcımız Sayın Doç. Dr. Özer Öztekin olup sorumlusu Kerim Bahçeli ile iletişime geçebilirsiniz. Muayene için plaza girişi ya da Başhekimlik koridor kapısını kullanabilir, randevu ve hizmet almak için +533 810 30 46 numaralı telefondan yardım alabilirsiniz” ifadelerine yer verildi.

 
Sosyal medya hesabından iş insanı ve protokol üyelerine gönderilen yazıyı paylaşan Öztürk uygulamanın iptal edilmesini istedi. Öztürk paylaşımında " Bir üniversite hastanesinin hastaları ekonomik ve sosyal statülerine göre sınıflandırması hiç hoş olmamış. Protokol ve İş insanlarının sağlığı ve zamanı çok kıymetli imiş !! vatandaşın canı ....." dedi.