Magazin

Üner Demir, Mehmet Erdem ile düet yaptı

Üner Demir'in ilk albümü 'Aşk Neden' çıktı

02 Nisan 2019 13:56

Şarkıcı Üner Demir, ‘’Aşk Neden” isimli ilk albümünü Sony Music Media etiketiyle dinleyicilerin beğenisine sunuyor.

Sekiz şarkıdan altısının sözü ve müziği genç sanatçı Üner Demir’e ait olan albümde, Mehmet Erdem’ ile ''Sonsuz Olmuyor'' isimli bir düet de yer alıyor. Ayrıca albümde sözü müziği Mehmet Güreli’ye ait olan ‘’Koş Git Bir De Sen Bak’’ ve daha önce Ahmet Kaya tarafından da seslendirilen ‘’Ay Gidiyor’’ şarkıları Üner Demir yorumuyla dinleyicilerle buluşuyor.

Deneyevi, Mixhane ve Alper Atakan Music Production stüdyolarında kaydedilen albümün mix&mastering çalışmaları Buğra Kunt’a ait. “Ay Gidiyor” ve “Aşk Neden” hariç albümdeki tüm düzenlemeler ise albümün prodüktörlüğünü de üstlenen Fırat İkisivri’ye ait.

Fotoğraf çekimini Yiğit Eken’in yaptığı albümün, kartonet tasarımı ise Emre Erdem tarafından hazırlandı.

Sözü Gülten Kaya Hayaloğlu’na, müziği Ahmet Kaya’ya, düzenlemesi Alper Atakan’a ait olan ve daha önce Ahmet Kaya tarafından seslendirilen müzikseverlerin aşina olduğu ve çok sevdiği “Ay Gidiyor”, yeni aranjesi ve Üner Demir yorumuyla albümün çıkış şarkısı olarak dinleyicilerle buluşuyor.

Sony Music Türkiye YouTube kanalında yayına giren “Ay Gidiyor” parçasının yönetmenliğini Gökhan Fırat, görüntü yönetmenliğini ise Çağrı Bakış’ın üstlendiği video klip, Ümraniye Platoları'nda 12 saatte tamamlandı.