Spor

Unai Emery, evliyken birlikte olduğu sevgilisini de aldatmış

20 Nisan 2020 08:47

Ünlü teknik direktör Unai Emery'nin, eşini aldattığı bir sevgilisi ortaya çıkmıştı. Şimdi ise ünlü teknik adamın yasak aşkını da aldattığı bir başka sevgilisi daha olduğu ortaya çıktı. Böylece Unai Emery'nin aynı anda üç kadınla sevgili olduğu anlaşıldı.

Sevilla'nın başındayken kazandığı başarılar, Unai Emery'nin Premier Lig'in güçlü takımlarından Arsenal'in başına kadar getirmişti. Emery'nin Arsenal macerası kısa sürerken, dünyaca ünlü teknik adamın bunun için sevgilisini suçladığı ortaya atılmıştı.

Evliyken bir de sevgilisi ortaya çıkan Emery'nin, aynı dönemde bir başka kadınla daha sevgili olduğu iddia edildi.

Brit Sacha Wright isimli kadının, Emery hakkında "Arsenal'den kovulmasından beni sorumlu tuttu. Bana 'Beyaz cadı' diyerek kendisine uğursuzluk getirdiğimi söyledi. Sonra onu terk ettim" şeklindeki sözler, 46 yaşındaki teknik adamın evli olduğu dönemde İngiltere'de bir de sevgilisi olduğunu göstermişti.

10 yıldır birlikte

Sözcü'nün haberine göre; şimdi ise bir başka kadın ismi daha ortaya atıldı. Lucila Vila Segui isimli bir bar sahibinin, Emery ile yaklaşık 10 yıldır birlikte olduğu iddia edildi.

Lucila Vila Segui'nin bir yakını, The Sun'a yaptığı açıklamada "Lucia, onunla tüm dünyayı dolaştı. Hep yanındaydı. Evli olmadıkları halde karı koca gibi yaşıyorlardı. Hala Emery ile birlikte. Bu biraz kafa karıştırıcı çünkü başka bir kadın da geçtiğimiz aya kadar onunla birlikte olduğunu söyledi" dedi.

Unai Emery kimdir?

Kariyerine Almeira'da başlayan Unai Emery, sırasıyla Valencia, Spartak Moskova, Sevilla ve Paris Saint Germain'i çalıştırdıktan sonra Arsenal'e imza attı. Arsenal'in başında yaklaşık 1.5 yıl kalan Emery, 78 maçta 1.85 puan ortalaması yakaladı. Bu, Emery'nin Paris Saint Germain'den sonra (2.42) yakaladığı en yüksek puan ortalaması olsa bile kovulmasını engelleyemedi.