Gündem

Ümit Özdağ'dan 'Kızılbük Koyu' paylaşımı: Parti devleti gidip Türk devleti gelince yaptıklarınızın ve çaldıklarınızın bedelini ödeyeceksiniz

"Bunun hesabını sormayacağımızı, bu vatana verdiğiniz zararın bedelini mahkemelerde ödemeyeceğimizi düşünmeyin"

30 Mayıs 2022 10:59

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Muğla’nın Marmaris ilçesinde bulunan Kızılbük Koyu’nda Sinpaş GYO’nun yaptığı otel-devremülk projesinin çevrede yarattığı tahribatın fotoğraflarını paylaşıp “Parti devleti gidip Türk devleti gelince bağımsız yargı yaktıklarınızın ve çaldıklarınızın bedelini ödetecek” dedi.

Gazeteci ve BirGün yazarı Bahadır Özgür, Sinpaş GYO’nun Marmaris ilçesinde bulunan Kızılbük Koyu’nda sürdürdüğü proje ile ilgili Twitter’da  “Bugün Marmaris Kent Konseyi ile Sinpaş'ın inşaatını gezdik. Yaratılan tahribatın eşi yok. Koy tamamen bitirilmiş; denizin dibine 9 katlı devasa bir enkaz dikilmiş. Diğer koylara devasa bir yol açmak için Milli Park'taki dağı traşlıyorlar İktidarı muhalefeti bu yıkımı izliyor.” açıklamasını yaptı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Özgür’ün paylaşımını alıntılayarak Twitter’da “Bunun hesabını sormayacağımızı, bu vatana verdiğiniz zararın bedelini mahkemelerde ödemeyeceğimizi düşünmeyin. Parti devleti gidip Türk devleti gelince bağımsız yargı yaktıklarınızın ve çaldıklarınızın bedelini ödetecek.” paylaşımını yaptı.


TIKLAYIN- Kızılbük Koyu: Marmaris Belediyesi topu çevre il müdürlüğüne attı; şirket patlayıcı iddiasını yalanlamadı, “Bakir ve ağaçlıklı bir alan değildir” dedi