Kültür-Sanat

Uluslararası Altın Portakal Film Festivali'nin biletleri satışa sunuldu

Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin programına ilişkin gösterim takvimi, festivalin web sitesinde yayınlandı

02 Ekim 2024 10:34

T24 Kültür Sanat

Bu yıl 61'incisi düzenlenen Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin biletleri satışa sunuldu.

Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin programına ilişkin gösterim takvimi, festivalin web sitesinde yayınlandı. Biletler de satışa açıldı. 

Bu yıl 11 farklı bölümde 80'in üzerinde filmi sinemaseverlerle buluşturacak olan 61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin programına www.antalyaff.com adresinden ulaşılabilecek.

Festival kapsamında Ulusal Kısa Film Yarışması, Ulusal Kısa Metraj Özel Gösterim, Ulusal Belgesel Yarışması ve Ulusal Belgesel Özel Gösterim başlıkları altında sunulacak filmler, ücretsiz izlenebilecek. Diğer bölümlerdeki gösterimlerin ücreti ise herkesin sinemayla buluşabilmesi amacıyla öğrenciler için 5 ve diğerleri için 10 TL olarak belirlendi.

Gösterimler, Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Aspendos ve Perge salonları, Paribu Cineverse Migros AVM Konyaaltı 7 ve 8'inci salonlar, Cinetime (2.Salon) ÖzdilekPark Antalya Kepez ve AKM Amfitiyatro'da gerçekleştirilecek.


 

'Gecenin Kıyısı'nda taraf tutmanın anlamsızlığı üzerine bir hikâye