Dünya

UFC dövüşçüsü Conor McGregor, NBA maçı sonrası bir kadına cinsel saldırıda bulunmakla suçlanıyor

16 Haziran 2023 10:57

Ultimate Fighting Championship (UFC) dövüşçüsü Conor McGregor, bu ayın başlarında Miami'de NBA Finalleri basketbol maçından sonra bir kadına cinsel saldırıda bulunmakla suçlandı.

McGregor'a gönderilen ve BBC News tarafından görülen iddiaları özetleyen yasal bir mektup, saldırının Kaseya Center'daki bir banyoda gerçekleştiğini belirtiyor.

McGregor'u temsil eden bir avukat, "İddialar yanlış. Bay McGregor gözünü korkutmayacak" dedi. Öte yandan Miami Şehri Polisi soruşturma açıldığını söyledi.

UFC yaptığı açıklamada, iddiaların farkında olduğunu ve daha fazla ayrıntı topladığını söyledi. NBA Finalleri maçına ev sahipliği yapan Miami Heat, kapsamlı bir soruşturma yürüttüğünü söyledi.

Kadının avukatı Ariel Mitchell, müvekkilinin iddia edilen olay olmadan önce 9 Haziran Cuma günü NBA Finalleri'nin dördüncü maçını izlediğini söyledi.

Mitchell, Bay McGregor'a yazdığı yasal mektupta, kadının Bay McGregor tarafından şiddetli bir şekilde cinsel saldırıya uğramadan önce NBA ve Miami Heat'ten güvenlik görevlileri tarafından erkekler tuvaletine girmeye zorlandığını iddia etti.