Gündem

Twitter'ın eski logosunun genel merkezden kaldırılmasına polis engeli

İşi yarıda bırakan görevliler, logoyu sökemedi

25 Temmuz 2023 11:25

Twitter genel merkezin logoların sökümü polisler tarafından engellendi.

Webtekno'nun haberine göre, milyarder iş insanı Elon Musk, geçtiğimiz günlerde Twitter'ın yeni logosu X'i açıklandı. Ayrıca Twitter'a giren kullanıcılar, X vurgusunu daha çok görmeye başladı. Twitter'ın ABD'deki genel merkez binasında da çalışmalar devam ediyor.

Musk, Twitter genel merkez binasındaki logonun kaldırılması için de harekete geçti. Çağırılan vinç ile binanın dışındaki logonun sökülmesi istendi. Ancak bu girişim, polis müdahalesi ile sonuçlandı.

İşi yarıda bırakan görevliler, logoyu sökemedi. Twitter genel merkez binasında artık sadece "er" ibaresi bulunuyor.

Vinç gidince, Twitter genel merkez binası böyle kaldı:

Polislerin Twitter genel merkez binasına neden geldiklerine ilişkin net bir açıklama yapılmadı. Ancak San Francisco yerel basını ile kolluk kuvvetleri arasında yapılan görüşmeye göre meselenin özü, izinsiz sokak kapatmaydı.

Kolluk kuvvetlerinden edinilen bilgiye göre vinç, izin almadan yolu kapatmıştı. Öte yandan, Twitter logosunun söküleceğinin mülk sahibine bildirilmediği de yine kolluk kuvvetleri tarafından yapılan açıklamalar arasında yer alıyor. 

Elon Musk'tan konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi. Ancak yaşanan sorunun kısa bir süre içerisinde çözülmesi bekleniyor.