Medya

TV100'de 'hayat pahalılığı' konuşulurken yayın kesildi

16 Haziran 2022 01:05

TV100'de ceza hukukçusu Erşan Şen, Sözcü gazetesi yazarı Aytunç Erkin, hukukçu Serkan Toper, Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Taşdemir'in konuk olduğu, Erdoğan Aktaş'ın moderatörlüğünü yaptığı "Eşit Ağırlık" adlı programda 'hayat pahalılığı'ndan bahsedilirken yayın kesildi. Konuklar, "yayına müdahale ettiler" diye şakalaşırken, kanalın sosyal medya hesabından yayının kesilmesine ilişkin olarak "teknik bir sorun" açıklaması yapıldı. 

TV100, "Eşit Ağırlık programı sırasında yayınımızda teknik bir sorun nedeniyle kesinti meydana gelmiştir. Yayınımız Cengiz İle Ahtapot programı ile devam etmektedir." açıklamasını yaparak, Ertuğrul Özkök'le yapılan yayına geçildi. 

Yarkadaş: TV100 özgür bir platformdur, öyle olmasa biz de konuşamazdık

Gazeteci, eski milletvekili, aynı zamanda TV100'de televizyon yorumculuğu yapan Barış Yarkadaş ise yayının kesilmesine ilişkin olarak şu paylaşımı yaptı: 

"Teknik bir sorun yüzünden kesilen yayının ardından yapılan yorumları görünce şaşırdım. Kanal yönetimine de sordum. Yayının kesilmesi teknik bir aksaklık yüzünden. Programın tekrarı da 01.30…
@tv100 özgür bir platformdur. Öyle olmasa biz de konuşamazdık." yorumunda bulundu"

Erdoğan Aktaş: Elektrik sisteminden kaynaklı sorun 

Programın moderatörlüğü yapan Erdoğan Aktaş da şu açıklamayı yaptı: 

"Bilgilendirme: Elektrik sisteminden kaynaklı bir sorundan dolayı yayına devam edemiyoruz."