Spor

"Türkiye'nin en iyi antrenörlerinden biriyim" diyen Tolunay Kafkas'ın çalıştırdığı iki takım da düştü!

28 Mayıs 2024 11:06

Süper Lig'de bu sezon Tolunay Kafkas'ın çalıştırdığı Fatih Karagümrük ve MKE Ankaragücü küme düştü. Sezon başında Ankaragücü'nü çalıştıran Kafkas, kötü sonuçlar sonrası görevden ayrılmış ardından Fatih Karagümrük'ün başına geçmişti. Kafkas, daha önce "Bu konuda mütevazı değilim. Türkiye'nin en iyi antrenörlerinden biriyim, çok çalışkanım. Başkaları gibi burada hikaye, masal anlatmayı sevmiyorum" demişti.

Sezon başında Ankaragücü'nü çalıştıran Tolunay Kafkas, aldığı kötü sonuçlarından ardından görevden ayrılmıştı. Ankaragücü sonrasında küme düşerek lige veda etti.

Ankaragücü'nden ayrıldıktan sonra Fatih Karagümrük'ün başına geçen Tolunay Kafkas, İstanbul ekibini de ligde tutmayı başaramadı ve bu sezon görev aldığı iki takım da küme düşmüş oldu.

"Mütevazı değilim"

Kendisini Türkiye'nin en iyi antrenörlerinden biri olarak tanımlayan Tolunay Kafkas, "Sorumluluk bende. Hedefe gideriz, gitmeyiz ama bedelini öderim. Benim bir problemim yok. Bu konuda mütevazı değilim. Türkiye'nin en iyi antrenörlerinden biriyim, çok çalışkanım. Başkaları gibi burada hikaye, masal anlatmayı sevmiyorum. Bu iş, bedel işi. Sorumluluk benim. Beceremediğim yerde Ankaragücü'ne zarar vermem. Sorumluluğu taşıyabilecek hem yürek hem de adamlık bende var" demişti.