Seçim 2024

Turgut Altınok'a mal varlığı göndermesi: Bütün Ankara'ya komşuymuşsunuz

21 Mart 2024 08:35

Ankara'daki 600 dairesiyle Türkiye'nin gündemine oturan Turgut Altınok'un mal varlığı konuşulmaya devam ediyor. AKP'nin Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Turgut Altınok'a, Mevzular Açık Mikrofon Yerel Seçim Özel'e katılan seyircilerden birinin göndermesi sosyal medyada gündem oldu.

Oğuzhan Uğur'un sunduğu Gain platformunda yayınlanan Mevzular Açık Mikrofon Yerel Seçim Özel'in yeni konuğu Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Turgut Altınok oldu. 

TIKLAYIN | "Mal Allah’ın" diyen Turgut Altınok, onlarca gayrimenkul ve arsadan oluşan mal varlığını açıkladı: "Anne ve babadan miras, ana sütü gibi helal"

Mal varlığıyla ilgili soruya "Londra'dan kaç liraya aldı büyükşehir belediye başkanı söyledin. Altınok'un Londra'da evi yok. Biz bu toprağın çocuğuyuz. Altınok'ta allem güllem işler de yoktur, net bir adamdır" diyen Altınok'a seyircinin "Helal olsun Türkiye'ye böyle insanlar da lazım" yanıtı salonda gülüşmelere neden oldu.

Bir seyircinin "Keçiören'in hiçbir yerinde çöp konteyneri yok" eleştirisine "Hangi mahallede oturuyorsun?" sorusuyla yanıt veren Altınok'a şu yanıtı verdi: "Tepebaşı'ndayım, komşunuzum. Gerçi mal varlığınızla birlikte tüm Ankara'ya komşuymuşsunuz."