Gündem

TÜRGEV'in kurduğu İbn Haldun Üniversitesi ile hâkim ve savcı adaylarını eğiten Türkiye Adalet Akademisi arasında iş birliği anlaşması

Üniversitenin mütevelli heyetinden de Bilal Erdoğan yer alıyor

05 Ekim 2022 16:29

TÜRGEV tarafından kurulan ve Mütevelli Heyeti’nde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın da yer aldığı İbn Haldun Üniversitesi ile hâkim ve savcıları eğiten Türkiye Adalet Akademisi Arasında İş Birliği Anlaşması imzalandı.

Üniversitenin sitesinden paylaşılan haberde "Türkiye Adalet Akademisi Başkanı Muhittin Özdemir Üniversitemizi ziyaret etti.  4 Ekim Salı günü Rektörümüz Prof. Atilla Arkan tarafından ağırlanan Muhittin Özdemir ile yapılan görüşmede, Hukuk Fakültesi Dekanımız Prof. Ömer Çınar ile öğretim üyelerimiz de hazır bulundu.  Görüşmede İbn Haldun Üniversitesi ile Üniversitemiz öncülüğünde kurulan Tahkim Akademisi ve Türkiye Adalet Akademisi arasında, ilişkileri güçlendirme ve iş birliğini ileri noktalara taşıma adına iki ayrı protokol de imzalandı." denildi.

Haberde şu ifadelere yer verildi:

"Muhittin Özdemir “Mesleki Hukuk Söyleşileri”nde Hukuk Fakültesi Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi

Ziyaret kapsamında yapılan görüşmelerin ve imza töreninin ardından Muhittin Özdemir, Hukuk Fakültesi’nin düzenlediği “Mesleki Hukuk Söyleşileri: Hakimlik ve Savcılık” başlıklı etkinliğe konuşmacı olarak katılarak, Hukuk Fakültesi öğrencilerimizle bir araya geldi. Etkinlikte Türkiye’de hakimlik ve savcılık kariyeri hakkında öğrencilerimize bilgi veren Özdemir, deneyim paylaşımında da bulundu. "