Dünya

Trump'ın başkan yardımcısı adayı JD Vance, çocuksuz kadınlara "sefil" dedi; Friends'in yıldızı Jennifer Aniston tepki gösterdi

Jennifer Aniston, Cumhuriyetçi Parti başkan adayı Donald Trump'ın başkan yardımcısı adayı JD Vance'in çocuğu olmayan kadınlara "sefil" ve "kedi kadınlar" demesine tepki gösterdi

25 Temmuz 2024 15:09

T24 Dış Haberler

Televizyon fenomeni Friends dizisinin ünlü yıldızı Jennifer Aniston, Cumhuriyetçi Parti başkan adayı Donald Trump'ın başkan yardımcısı adayı JD Vance'in çocuğu olmayan kadınlara "sefil" ve "kedi kadınlar" demesine tepki gösterdi. 

55 yaşındaki aktris, Instagram'da Vance'in Fox News'te Tucker Carlson'a konuştuğu bir videonun yer aldığı bir hikaye paylaştı. Videoda, JD Vance'in şu sözleri ettiği görülüyor: 

"Ülkemizi, onunla doğrudan bir ilgisi olmayan insanlara teslim ettik. Bu ülkede, Demokratlar ve şirket oligarklarımız aracılığıyla, kendi hayatları ve yaptıkları seçimler konusunda mutsuz olan bir grup çocuksuz kedi kadın tarafından etkin bir şekilde yönetiliyoruz. Bu yüzden ülkenin geri kalanını da sefil hale getirmek istiyorlar" 

Aniston Vance'in açıklamasıyla ilgili olarak, yorumların potansiyel bir ABD başkan yardımcısından geldiğine "gerçekten inanamadığını" söyledi. 

Aniston 2022 yılında Allure dergisine yaptığı açıklamada 30'lu ve 40'lı yaşlarında çocuk sahibi olmak için tüp bebek tedavisi gördüğünü ancak bu denemelerin herhangi bir gebelikle sonuçlanmadığını açıklamıştı.