Spor

Trabzonspor'un, Molde'nin yıldızına yaptığı teklif reddedildi

Trabzonspor, hücum hattına takviye için çalışmalarını sürdürüyor

31 Ocak 2023 14:30

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da transfer hareketliliği yaşanıyor. Bordo-mavili ekibin, Molde forması giyen 23 yaşındaki hücum oyuncusu Ola Brynhildsen'e teklif yaptığı, ancak Norveç ekibinin bu teklifi reddettiği öne sürüldü. Trabzonspor'un, bonus maddeleriyle tekrar kapıyı çalacağı kaydedildi.

Norveç basınının iddiasına göre Trabzonspor, Molde forması giyen Brynhildsen için resmi teklifini yaptı. Ağırlıklı olarak santrfor olarak oynayan, ancak her iki kanatta da görev alabilen genç oyuncunun piyasa değeri 3 milyon euro. Bordo-mavililer bu bedeli teklif etti, ancak olumlu yanıt alamadı. Trabzonspor yönetiminin bonus maddeleri ile yeni bir teklif yapacağı da iddia edildi.

23 yaşındaki hücum oyuncusunun kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'e kadar devam ediyor.

Bruno Peres, üç hafta yok!

Sakatlığı nedeniyle Hatay maçında riske edilmeyen Abdülkadir Ömür, Antalya maçıyla ilk 11'e geri dönüyor. Çalışmalarını sürdüren oyuncunun kasık bölgesindeki ağrılarının önemli oranda geçtiği ve bir hayli hırslı olduğu öğrenildi.

Öte yandan Bruno Peres'in sağ omuz bölgesinde bağ yaralanması tespit edildi. Oyuncunun 2-3 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Bu sezonki performansı

Ağırlıklı olarak santrfor olarak oynayan, ancak her iki kanatta da görev alabilen genç oyuncu, bu sezon Molde ile 11 maça çıkarken beş gol atıp üç defa da asist katkısı sağladı. (Sabah)