Spor

Trabzonspor, Dino Hotic'i transfer etmek için harekete geçti

Trabzonspor, sakatlık geçiren ve uzun süre sahalardan uzak kalacak olan Edin Visca'nın yerini dolduracak ismi Belçika'da buldu

25 Ocak 2023 10:09

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için hamlelerine devam ederken, gündeme Dino Hotic'in geldiği öğrenildi.

Ajansspor haberine göre, Trabzonspor'da transfer çalışmaları hızlanmaya başladı. Bordo-mavili ekipte gündeme Edin Visca'nın vatandaşı Dino Hotic geldi. Fırtına, Visca'nın boşluğunu vatandaşı ile doldurmak istiyor.

Abdullah Avcı onayladı

Kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan oyuncu için girişimlere başlayan fırtına, transferi bitirmek adına teknik direktör Abdullah Avcı'nın da onayını aldı.

Dino Hotic istatistikleri

Bu sezon Belçika Ligi'nde 22 karşılaşmaya çıkan Hotic, takımı adına beş gole katkı sağladı. 27 yaşındaki oyuncu dört gol atarken bir asist yapma başarısı elde etti. Bu maçlarda kırmızı kart görmezken bir sarı kart gördü. 20 maçta ilk 11'de oynarken iki karşılaşmada ise sonradan oyuna girdi. Belçika Kupası'nda ise iki karşılaşmada forma giyme şansı elde etti. Bu maçta ise bir asist yaparak takımına skor katkısı sağladı.

En fazla sağ kanatta oynadı

27 yaşındaki oyuncu on numara, sağ kanat ve orta saha sağ gibi birçok bölgede forma giydi. En fazla ise sağ kanatta oynadı. Kariyerinde 55 defa sağ kanatta forma giyen Hotic, 14 gol atarken 14 asist yapma başarısı elde etti. On Numara pozisyonunda ise 40 maçta forma giydi. Bu maçlarda ise sekiz gol atarken dokuz asist yapma başarısı gösterdi.