Spor

Trabzonspor'dan Miha Zajc hamlesi

Miha Zajc bu sezon Fenerbahçe formasıyla 20 maçta 3 gol ve 1 asist yaptı

25 Şubat 2023 13:00

Trabzonspor Marek Hamsik'in sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Bordo-mavililer, 35 yaşındaki Slovak yıldızın boşluğunu Fenerbahçe'de forma giyen Miha Zajc ile doldurmayı planlıyor.

Fenerbahçe takımında orta alandaki oyuncu fazlalığı nedeniyle beklediği düzeyde forma şansı bulamayan 28 yaşındaki futbolcu, sezon bitiminde takımdan ayrılacak. Yeni kontrat imzalamayı düşünmeyen Zajc için Trabzonspor devrede. Bordo-mavililer, oyuncu cephesindeki gelişmeleri yakından takip ederken, menajeriyle de dirsek teması şimdiden kuruldu.

Avcı onay verdi

Abdullah Avcı da Zajc'a onay verdi. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın çok beğendiği Sloven oyuncu ile Beşiktaş da ilgileniyor. Trabzonspor elini çabuk tutmak istiyor. Bonservis maliyeti bulunmayan başarılı orta saha oyuncusu konusunda lig biter bitmez resmi teklif yapılacak.

Türkiye'de mutlu olan Zajc'ın önceliği, düzenli forma giyebileceği bir takıma gitmek. Karadeniz ekibinde mevcut kadroda 8 numara eksikliği yaşanırken, bu bölgede Abdülkadir Ömür kullanılıyor. Zajc hamlesiyle, Hamsik'in boşluğunu doldurulması hedefleniyor. (Sabah)