Spor

Trabzonspor'da gündem Grillitsch ve Lemina

Bordo-mavililer, teknik direktör Abdullah Avcı'nın isteğiyle Avusturyalı orta saha oyuncusuna son bir teklif daha yapma kararı aldı

04 Ağustos 2022 10:03

Süper Kupa'da Sivasspor'u 4-0 yenerek kupayı müzesine götüren son şampiyon Trabzonspor, Marek Hamsik'ten gelen haberle sarsıldı. Yaşadığı sakatlık sonrası en az 1 ay sahalardan uzak kalacak olan tecrübeli futbolcunun boşluğunu doldurmak için çalışmalara başlayan bordo-mavililer Florian Grillitsch ve Lemina'yı gündemine aldı.

Trabzonspor yeni sezona yarın İstanbulspor ile deplasmanda oynayacağı maç ile başlangıç yapacak.

Hazırlık kampı boyunca ve Süper Kupa Finali'nde de tüm oyun planını orta sahada Marek Hamsik üzerine kuran teknik direktör Abdullah Avcı, 35 yaşındaki Slovak oyuncunun en az 4 hafta sahalardan uzak kalacak olması nedeniyle sıkıntıya girdi.

Trabzonspor'da transfer çalışmalarında odak noktası sağ stoper olmasına rağmen Marek Hamsik'in sakatlığı sonrası orta sahaya transfer ihtiyacı ön plana çıktı.

Grillitcsh ilk sırada

Uzun zamandır ismi gündemde olan Avusturyalı Florian Grillitsch şu anda listenin ilk sırasında yer alan isim...

Bordo-mavililer, teknik direktör Abdullah Avcı'nın isteğiyle 26 yaşındaki orta saha oyuncusuna son bir teklif daha yapma kararı aldı.

Bonservisi elinde olan oyuncuyu ikna etmek için 1 milyon 500 bin Euro'luk üst limitten yıllık ücretin yanı sıra, imza parası ve bol bonuslu bir sözleşme önerilecek.

Lemina da listede

Grillitsch'te mutlu sona ulaşılmazsa bordo-mavililerin ilk hedefi, Nice forması giyen Galatasaray'ın eski oyuncusu Lemina olacak.