Gündem

Tozluyaka 11. bölüm konusu nedir? Tozluyaka 11. bölüm full izle

Tozluyaka, 11 Eylül Pazar akşamı 11. bölüm ile seyircisiyle buluştu. Diziyi kaçıranlar, internette ''Tozluyaka 11. bölüm full izle'' şeklinde dizinin son bölümünü arattı. Peki, Tozluyaka 11. bölüm konusu nedir? Tozluyaka 11. bölüm full izle

12 Eylül 2022 08:12

Fox TV'nin sevilen dizisi Tozluyaka 11. bölüm ile 11 Eylül Pazar akşamı izleyicisinin karşısındaydı. Tozluyaka 11. bölüm, heyecanlı anlara sahne olarak izleyemeyenlere merak uyandırdı. Tozluyaka 11. bölüm, diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için erişime açıldı. Peki, Tozluyaka 11. bölüm konusu nedir? Tozluyaka 11. bölüm full izle:

Tozluyaka 11. bölüm konusu nedir?

Kanaldan yapılan paylaşım şu şekilde:

"Kenan’ın masum olduğu anlaşıldıktan sonra Cemre için daha zor günler geliyordur. Birisi yeni bir oyun kurmuştur ve bu defa korkma sırası Cemre’dedir. Son yaşanan olaylar ve Cemre üzerine şüpheler yeni ittifakları da beraberinde getirir. Hedef aynı ama yol arkadaşları başkadır artık Tozluyakalılar için. Geçmişten gelen eski bir dost da bu oyuna dahil olur. Çünkü onun da yarım kalmış bir hesabı vardır. Kartlar baştan dağıtılmıştır, ama bu defa herkesin eli kanlıdır."

TOZLUYAKA 11. BÖLÜM FULL İZLE