Spor

Tottenham taraftarından Arsenal kalecisi Ramsdale'a tekme!

16 Ocak 2023 08:42

Premier Lig'in 20. haftasında Tottenham'ı deplasmanda 2-0 deviren Arsenal, yenilmezlik serisini 12 maça yükseltti ve liderliğini sürdürdü. 90 dakikanın sona ermesinin ardından saha karışırken, bir Tottenham taraftarı, Arsenal kalecisi Aaron Ramsdale'e tekme attı.

İngiltere Premier Lig’de lider Arsenal, Tottenham’ı 2-0 yenerken maç sonu ortalık karıştı. Hakemin bitiş düdüğünün ardından ev sahibi takımdan Richarlison, Arsenal kalecisi Ramsdale ile önce sözlü tartışma yaşadı, ardından eliyle itti.

Buna rağmen eşyalarını almak için sakince kale arkasına yürüyen Ramsdale’e, tribünden reklam panosuna çıkan bir Tottenham taraftarı tekme attı. Taraftar, hemen gözaltına alındı.

Diğer oyuncular ve taraftarlar, durumu sakinleştirmek için büyük bir çaba verdi.

Arsenal'in oyuncusu Mikel Arteta ise kenara doğru koşarak, takım arkadaşı Granit Xhaka'yı ve olanlara tam olarak inanamayan Ramsdale'e kenara doğru sürükledi.

Manchester United efsanesi Gary Neville, tekme atan kişiyi, "aptal" olarak nitelendirdi. Neville,  osyal medyadan yaptığı paylaşımda, maçın adamı seçilen Ramsdale'e tekme atan kişinin ömür boyu men cezası almasını istedi.