Yaşam

TIR'ı gelin arabası yaptılar

Arkadaşına ait TIR'ı gelin arabası olarak süsleyen damat, geline sürpriz yaptı

30 Haziran 2019 10:29

Antalya'da Kepez Belediyesinin Nostaljik Araçlar Müze Müdürü olarak görev yapan damat, düğününde TIR'ı gelin arabası yaptı.

Sputnik Türkçe'de yer alan habere göre arkadaşına ait dorsesi çıkarılıp renkli şeritlerle süslenen TIR'ın direksiyonuna geçen damat İzzet Berk Demir, kendisine eşlik eden arkadaşlarının kullandığı diğer araçlarla konvoy halinde ilçenin cadde ve sokaklarından geçerek, gelin Nihal Yılmaz'ın evine ulaştı.

Dualar eşliğinde babaevinden uğurlanan Yılmaz, yakınlarının yardımıyla, gelin arabası olarak süslenen TIR'a bindi. TIR'lar ve diğer araçlar, şehir içinde konvoy yaparak düğünün yapılacağı salona hareket etti. Konvoy, vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.

Otomobil sporuyla ilgilendiğini belirten Damat Demir, "Farklı olmayı seviyorum. Benim talebim üzerine arkadaşım TIR'ını süsleyerek gelin arabası haline getirdi. Şu anda gelin hanımın haberi yok ve beni evde bekliyor, ona da büyük sürpriz olacak. Düğün konvoyunda TIR dışında farklı araçlar da yer alıyor. Trafiği sıkıntıya sokmadan düğün salonuna gitmek istiyoruz." diye konuştu.

Gelin Yılmaz da TIR'ı görünce çok şaşırdığını belirterek, "Güzel olmuş, çok beğendim, tam bir 'al yazmalım' olmuş. Eşimin böyle bir şey yapmasından dolayı mutlu oldum." dedi.