Gündem

TikTok'ta para karşılığı müstehcen içerikli yayın yapan kadın, aylık kazancını açıkladı

29 Kasım 2023 17:16

Sosyal medya platformu TikTok'ta, para kazanmak için müstehcen yayınlar yapan ve kazandığı para ile gündem olan G. D.'nin ifadesi ortaya çıktı. Gözaltına alındıktan sonra adli kontrolle serbest bırakılan G.D., "Böyle bir şekilde gündeme geldiğim için çok pişmanım. Yaklaşık 1 yıl önce işten ayrıldım. İş arayışım sürerken, Tiktok'tan para kazanıldığını öğrendim. Aylık 20 ilâ 30 bin lira kazanıyordum. Hesabımı şimdi dondurdum. O günkü yayınımdan sadece 7 bin 500 lira kazandım" dedi.

TikTok'ta, para kazanmak için müstehcen yayınlar yapan 35 yaşındaki G. D., sosyal medyada gündem olunca gözaltına alındı.

Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre, Ahlak Büro Amirliği tarafından gözaltına alınan G. D., ifadesinin ardından adliyeye gönderildi. Hakkında adli kontrol verilerek serbest bırakılan G. D.’nin ifadesi ortaya çıktı.

Aylarca iş aradığını ve bulamadığını belirten G. D., “Böyle bir yayınla gündemde olduğum için çok pişmanım. Ben 1 yıl kadar önce işten çıkarıldım. İş arıyordum, TikTok’tan para kazanıldığını öğrendim. Yayınlar yapıyordum, o yayınımda ben bilerek göğsümü açmadım, gergindi düğmem koptu. O günkü yayınımdan sadece 7 bin 500 lira kazandım. Aylık da 20 ilâ 30 bin lira kazanıyordum. Şimdi hesabımı dondurdum. Ailem açmama izin vermiyor. Eşim hiç yayınlarıma katılmadı. Bazen yayınlarda kolu görünmüş olabilir” ifadelerini kullandı.

İhtiyaçlarını karşılamak için yayın açtığını anlatan G.D., "Zaten amacım da sadece ihtiyaçlarımı karşılayacak kadar kazanmaktı. Bir daha asla böyle bir yayın yapmayacağım. Şimdi hamileyim bir işe ihtiyacım var. Aylarca iş aradım ama bulamadım" dedi.