Dünya

The Weeknd, 'sesi gittiği' için verdiği konseri yarıda bıraktı

The Weeknd, sosyal medya hesaplarında "yeni bir tarihle bu konseri telafi edeceğim" paylaşımını yaptı

05 Eylül 2022 10:24

Kanadalı şarkıcı The Weeknd, dün akşam ABD'nin California eyaletindeki SoFi Stadyumu'nda verdiği konserin ilk şarkısı olan 'Can't Feel My Face'i söylediği esnada sesi kısıldığı için konseri bıraktı.

The Weeknd sahne ismiyle bilinen Abel Makkonen Tesfaye, biletleri günler öncesinden tükenen konserde 'Can't Feel My Face' şarkısını yarıda bıraktıktan sonra sahneden ayrıldı. Bir süre sonra geri gelen şarkıcı, seyircilerden özür dileyerek "Size şu anda vermek istediğim konseri gerçekleştiremem. Sizi çok seviyorum" diyerek konseri bitirdi. Açıklamanın ardından, bir kısım seyirci The Weekend'i yuhalandı.

The Weeknd, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "İlk şarkı esnasında sesim gitti. Hayranlarıma en derin üzüntülerimi iletiyorum. Söz veriyorum, yeni bir tarihle bu konseri telafi edeceğim" ifadelerini kullandı.

Sky News'ın derlediği habere göre, konserin erken bitmesinin ardından birçok The Weekend hayranı, şarkıcıyı eleştirdi. Bir kullanıcı, The Weeknd konseri için 20 saatlik bir uçak yolculuğuyla ABD'ye geldiğini belirtirken; bir başka kullanıcı ise şarkıcının sesinin açıklamayı yaparken "gayet iyi göründüğünü" ve konserin devam edebileceğini yazdı.

"Starboy", "Blinding Lights" ve "I Feel It Coming" gibi birçok hit şarkıya imza atan 32 yaşındaki Grammy ödüllü sanatçının bir sonraki konseri, 22 Eylül'de Toronto'da düzenlenecek.