Dünya

The Cure grubunun solisti tepki gösterdi, bilet satış platformu ek ücretlerin bir bölümünü iade etti

17 Mart 2023 08:26

T24 Dış Haberler

Bilet satış platformu Ticketmaster, yüksek fiyatlar sebebiyle grubun solistinin gösterdiği tepkinin ardından The Cure'un ABD turnesindeki konserlere bilet alan insanların paralarının bir bölümünü iade edecek. 

Sosyal medyada grubun hayranları tarafından bilet fiyatlarına Ticketmaster'ın eklediği ek ücretlere tepki gösterilmesinin ardından perşembe günü The Cure solisti, "Ben de sizin kadar rahatsızım" dedi ve şirketle görüşeceğini belirtti. 

"Bu fiyatların nasıl kabul edilebilir olduğunu soruyorum" diyen Smith, "Eğer mantıklı bir cevap alırsam sizinle paylaşacağım" ifadelerini kullandı. 

The Cure, biletlerin fiyatlarını bilinçli olarak 20 dolardan başlayacak şekilde düşük tutmuştu. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde ise biletleri satan Ticketmaster'ın neredeyse biletin kendisinin fiyatı kadar "ek ücret" eklediği görüldü. 

Smith, daha sonra yayımladığı açıklamada, Ticketmaster'ın konuşmaları sonucunda ek ücretlerin çok yüksek olduğunu kabul ettiğini söyledi. The Cure solisti, Ticketmaster'ın "iyi niyet göstergesi olarak" en düşük fiyatlı biletlerden alanlara 10 dolar iade etmeyi kabul ettiğini belirtti.