Dünya

Thanos'un yaratıcısından Trump'ın kampanya videosuna tepki: Başkan, kendini bir soykırımcı ile kıyaslamaktan keyif alıyor

12 Aralık 2019 12:43

T24 Dış haberler

Marvel'ın Avengers filmlerinin kötü karakterlerinden Thanos'un yaratıcısı Jim Starlin, karakterin Donald Trump'ın 2020 seçimleri için bir kampanya filminde kullanılmasına tepki gösterdi.

The Hollywood Reporter'a konuşan Starlin, "Bu kendini beğenmiş aptalın benim yarattığım bir şeyi çocukça egosunu okşamak için kullandığını gördüğümde önce kendimi ihlal edilmiş hissetsem de sonunda anladım; Benim ülkemin ve özgür dünyanın lideri kendisini bir soykırımcı ile kıyaslamaktan gerçekten keyif alıyor" dedi.

"Zor ve garip zamanlar geçiriyoruz" diyen Starlin, "Neyse ki en sonunda her şey, ulusal kabuslar bile sona erer" diye konuştu.

Trump kampı tarafından yayınlanan kampanya videosunda Avengers serisinin kötü karakterlerinden Thanos'a Başkan Trump'ın kafasının montajlandığı görülüyor. Reklamda Donald Trump'ın "Ben kaçınılmazım" deyip, parmağını şıklattıktan sonra Temsilciler Meclisi'ndeki Demokrat liderlerin konuşma yaptıkları sırada toza dönüştükleri görülüyor.

'Avengers Infinity War' filminin sonunda 'sonsuzluk taşları'nı ele geçiren Thanos karakteri, parmaklarını şıklatarak tüm evrendeki nüfusun yarısının yok olmasına sebep oluyordu.