Spor

Tete'den Kamil Graba'ya yanıt: Takımını tanımıyorum bile, berbat bir kaleci

Kopenhag kalecisi Graba, "Bu bok çukurundan üç puanla ayrılmayı hak etmiştik" demişti

22 Eylül 2023 10:58

Kopenhag kalecisi Kamil Grabara'nın maç öncesi ve sonrasında yaptığı açıklamalara karşılık, Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu Tetê, "Takımını bile tanımıyorum. Onunla ilgili hiçbir şey bilmiyorum. Berbat bir kaleci" şeklinde yanıt verdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın ev sahipliğinde oynanan maçta, sarı-kırmızılılar 2-0 geriye düşmesine rağmen, Sacha Boey'nin 86. dakikada attığı gol ve Tete'nin 88. dakikada attığı golle 2-2 beraberliği sağladı.

Maçtan sonra kişisel sosyal medya hesabından paylaşım yapan Grabara, kullandığı ifadelerle tepki çekti.

Grabara'nın bu paylaşımına Galatasaraylı Tetê ise TNT Sports Brasil Instagram hesabında yorum yaparak cevap verdi. Maçın adamı seçilen Tetê, "Takımını bile tanımıyorum. Ah, ondan ağlara giden topu çıkarmasını bekledim. Berbat bir kaleci" dedi.

Grabara ne demişti?

Kopenhag'ın Polonyalı kalecisi Kamil Grabara, müsabaka öncesindeki röportajında, "İlk kez böyle bir atmosferde oynamayacağız, biz bunlara alışığız. Sonuçta taraftar oynamıyor, biz oynuyoruz. Bir arkadaşımdan Fenerbahçe taraftarının daha iyi olduğunu duydum" demişti.

Galatasaray taraftarları Grabara'ya ısınmak için sahaya çıktığında ıslıkladı. Maç bitiminde ise Polonyalı kalecinin Instagram'dan yaptığı paylaşım infial yarattı.

Grabara, paylaştığı fotoğrafın metin kısmına, "Bu bok çukurundan 3 puanı hak ettik ama bu hayat, önümüze bakacağız" diye yazdı.