Gündem

TEKNEYE "TOMBALA" BASKINI

- Hasköy sahildeki gezi teknesine düzenlenen baskında kumar oynadığı belirlenen 29 kişi ile kumar oynattığı belirlenen bir kişi yakalandı

04 Aralık 2017 17:48

- Hasköy sahildeki gezi teknesine düzenlenen baskında kumar oynadığı belirlenen 29 kişi ile kumar oynattığı belirlenen bir kişi yakalandı. Operasyon polis kamerasına yansıdı.
 
Haber-Kamera: Çağatay KENARLI, İstanbul DHA 
İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü ve Deniz Liman Şube Müdürlüğü ekipleri Beyoğlu Hasköy sahilde karaya bağlı bir gezi teknesine kumar operasyonu düzenlendi. Yapılan operasyonda  tombala makinası ile kumar oynatıldığı belirlendi. Teknedeki  29 kişiye kumar oynamaktan, T.S.\'ye  ise \'Kumar oynanması için yer ve imkan sağlama\' suçunu işlediği gerekçesiyle adli işlem yapılarak para cezası verildi. 

OPERASYON KAMERADA
Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin tekneye yaptığı operasyon polis kameraları tarafından görüntülendi. Polis ekipleri yaptığı operasyonda tekne içinde tombala makinasıyla kumar oynayanlar kameralara yansıdı. Deniz Liman Şube Müdürlüğü ekipleri ise teknenin hareket etmesi ihtimaline karşı denizde teknenin çevresini sararak önlem aldıkları görüntülendi. 

Görüntü Dökümü
--------
(POLİS KAMERASI)
-Tekneden görüntü
-Polis ekiplerinin tekneye girmesi
-Teknede oynanan tombala 
-Tombala oynayan kişiler
-Deniz polisinin önlem alması
-Genel ve detay görüntüler

DHA FEED
 

Haber, değiştirilmeden kaynağından otomatik olarak eklenmiştir