Gündem

Tarkan'dan İmamoğlu'na: Güzel şeyler yapacaksınız, inanıyoruz, yanınızdayız

Tunç Soyer ve Ekrem İmamoğlu, Açıkhava Tiyatrosu’nda Tarkan'ı dinledi

25 Eylül 2019 09:27

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'le birlikte Açıkhava Tiyatrosu’nda Tarkan'ı dinlemeye gitti. İmamoğlu ve Soyer çifti, konser öncesinde Tarkan ile sahne arkasında bir araya geldi. Soyer’in İzmir için çok güzel şeyler yapacağına inandığını belirten Tarkan, İmamoğlu için de “Güler yüzünüzle, samimiyetinizle, sahiciliğinizle gün gibi doğdunuz İstanbul’a. İnşallah çok güzel şeyler yapacaksınız. İnanıyoruz. Yanınızdayız” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu ve Soyer, sahne arkasından Açıkhava Tiyatrosu’na giriş yaptı. Her iki başkanı gören seyirciler, İmamoğlu ve Soyer’i alkışlarla karşıladı. Yağmura rağmen Açıkhava’yı hınca hınç dolduran müzikseverler, İBB Başkanı’na, “Ekrem Başkan” tezahüratıyla sevgi gösterilerinde bulundu. Gazeteciler, konser öncesinde İmamoğlu’na, Tarkan ile ilgili görüşlerini sordu. İmamoğlu, bu soruya, “Tarkan’ı, ilk çıktığı günden beri takip ediyoruz, neticede 90’ların başıydı. Eşimle beraber dinliyoruz. Daha özel anları var bizim için ama onlara girmeyeceğim” yanıtını verdi. İmamoğlu, “Tarkan bir doğa aşığı. Birlikte bir proje olur mu?” sorusunu ise, “Neden olmasın. Tarkan gibi sanatçılarla her şey güzel olur” şeklinde yanıtladı.

Tarkan: İstanbul'a gün gibi doğdunuz

Tarkan’ın sahne almasıyla birlikte Açıkhava’da coşku zirveye çıktı. İmamoğlu ve Soyer çifti, Tarkan’ın şarkılarına eşlik ederken, seyircilerle birlikte unutulmaz bir gece yaşadı. Şarkılarına bir süre ara veren Tarkan, kendisini izlemeye gelen İmamoğlu ve Soyer çiftine teşekkür etti. Soyer’in İzmir için çok güzel şeyler yapacağına inandığını belirten Tarkan, İmamoğlu için de “Güler yüzünüzle, samimiyetinizle, sahiciliğinizle gün gibi doğdunuz İstanbul’a. İnşallah çok güzel şeyler yapacaksınız. İnanıyoruz. Yanınızdayız. Sizi seviyoruz. Onurlandırdınız bu gece konserime gelerek” ifadelerini kullandı. Tarkan’ın sözleri, seyircilerden büyük alkış aldı.

İşte konserden görüntüler: