Gündem

Tamince ve Ülker ailelerinin çocuklarının düğün tarihi belli oldu, Nihal Olçok isyan etti: Haram olsun

"Ben Abdullah’a hiçbir zaman böyle bir düğün yapamayacağım"

20 Mart 2019 17:28

T24

Eşi Erol Olçok ile oğlu Abdullah'ı 15 Temmuz darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden Nihal Olçok, Tamince ile Ülker ailelerinin çocuklarının Dubai’de yapılacak düğünlerinin davetiyesini sosyal medyadan paylaşarak “Haram olsun, bana haram ettikleri her gün gibi” ifadelerini kullandı.

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker ve Rixos Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince’nin çocukları Hatice ile Yahya’nın evlenecekleri geçen yılın sonunda duyurulmuştu. Basılan davetiyede de çiftin 6 Nisan’da, Dubai’de dünya evine girecekleri kaydedildi.

Davetiyenin fotoğrafını Twitter’dan paylaşan Olçok, şunları söyledi: “Tabii ki güç birliği, dava ve hayat ortaklığı... Bir zamanlar Doğan, Sabancı vs. gibi aileler aralarında evlenir güç birliği yapardı. Değişen hiçbir şey yok aslında. Tarih tekerrürden ibaret. Bizden orijinal birşey çıksa adımı değiştireceğim zaten... Bu arada düğün DUBAİ’de…

“KISKANDIM mı, hem de çok KISKANDIM. Ben Abdullah’a hiçbir zaman böyle bir düğün yapamayacağım. Ha iki oğlum daha var diyecekler. Ama onların da BABASI YOK, BABASI... Anlı şanlı günlerimizi çaldılar. HARAM OLSUN, bana haram ettikleri her gün gibi.”

Olçok, Rixos otellerinin sahibi olan iş insanı Fettah Tamince hakkında FETÖ soruşturması kapsamında “kovuşturmaya yer yoktur” kararı veren Cumhuriyet Savcısı İsmet Bozkurt’a hitaben,  "Kaça sattınız 250 şehidi" sorusunu yöneltmişti.

TIKLAYIN - Nihal Olçok: Kaça sattınız 250 şehidi?