Gündem

Suya düşen terliğini almak isterken, akıntıya kapılıp hayatını kaybetti

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

04 Eylül 2022 19:04

Adana'da Küp Şelalesi'ne pikniğe gelen 13 yaşındaki Fatma Nur Kayabaşı, suya düşen terliğini almak isterken akıntıya kapıldı. Kızını kurtarmak için suya giren ve kendisi de akıntıya kapılan Hasan Kayabaşı çevredekilerin yardımıyla çıkarıldı. İtfaiye ekiplerinin sudan çıkardığı Fatma Nur ise hayatını kaybetti.

Olay, öğle saatlerinde Aladağ ilçesindeki Küp Şelaleri’nde meydana geldi. Osmaniye’nin Kadirli ilçesinden ailesiyle birlikte pikniğe gelen Fatma Nur Kayabaşı, terliğini suya düşürdü. Terliğini almak için suya giren Fatma Nur, akıntıya kapılarak sürüklenmeye başladı. Kızını gören  Hasan Kayabaşı da suya girdi, ancak o da sürüklenmeye başladı. Yaklaşık 30 metre sürüklenip, bir kayaya tutunan Hasan Kayabaşı, çevredekiler tarafından sudan çıkarıldı.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye erlerinin yaptığı çalışmada Fatma Nur sudan çıkarıldı. Sağlık görevlilerinin yaptığı incelemede Fatma Nur’un hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Fatma Nur Kayabaşı'nın cenazesi morga kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)