Magazin

Sunucu Meral Kaplan, "Kızımı babası kaçırdı" dedi, Soylu'ya isyan etti: Ülkemiz teksasa mı döndü?

28 Mayıs 2020 15:33

Sunucu Meral Kaplan, olaylı bir şekilde ayrıldığı eski eşi Erhan Kanioğlu’nu çocuğunu kaçırmakla suçladı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya da seslenen Kaplan, "Süleyman Soylu nasıl bu kadar rahat hareket edebiliyor. Ülkemiz teksasa mı döndü" ifadelerini kullandı.

Sunucu Meral Kaplan, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak eski eşi Erhan Kanioğlu’nun kızlarını kaçırdığını iddia etti. Meral Kaplan açıklamasında, “Karantina sürecini fırsat kollayarak, adliyedeki durgunluktan dolayı, babası kızımı kaçırmıştır. 20 gündür hala getirmedi ve hala nerede olduğu bilinmiyor. Bodrum Gündoğan, İstanbul Sarıyer civarında kalma durumları var fakat polisler, kimse bulamıyor.

"Tedirgindi"

Kızımla bu sabah görüntülü konuştuğumda tedirgindi. 5 yaşındaki bir çocuğa psikolojik şiddet uygulanamaz. 3 senedir ben artık yapılanlardan yoruldum. Polislerin ve kanunların bana yardım edememesinden de. Kıbrıs vatandaşı bir adam kendi ülkemde bana bunları yaşatırken, benim devletim bana nasıl yardım edemez?” diyerek isyan etti.