Spor

Sumudica: Fenerbahçe golden sonra Şampiyonlar Ligi kazanmış gibi sevindi

14 Ocak 2024 21:36

Süper Lig'in 20'nci haftasında Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olan Gaziantep FK'da teknik direktör Marius Sumudica açıklamalarda bulundu.

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup oldukları mücadele sonrası konuştu.

Sarı-lacivertlilerin attığı golden sonraki sevincine dikkat çeken Marius Sumudica, "Fenerbahçe golden sonra Şampiyonlar Ligi kazanmış gibi sevindi. Bu bize daha çok güven veriyor. Böyle paralar harcayan bir takımın, böyle sevinci kendi adımıza güven veren bir şey" dedi.

Maçın hakeminin takdir haklarını Fenerbahçe'den yana kullandığını vurgulayan Marius Sumudica, "Hakemlerle ilgili konuşmuyorum. Ancak bütün takdir haklarını Fenerbahçe'den yana kullandı" ifadelerini kullandı.

"İsmail hocanın saygı duyması gerekiyor"

Sumudica, bir basın mensubunun Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın maçın ardından düzenlenen basın toplantısında "İstediğimiz bir zemin olmamasına rağmen futbol oynamaya çalışan bir Fenerbahçe vardı." sözlerine ilişkin sorusuna yönelik, şunları kaydetti:

"İsmail hocanın saygı duyması gerekiyor. Sadece taktik ve futbolla ilgili konuşması gerekiyor. İstiyorlarsa Fenerbahçe stadında da oynayabiliriz. Federasyondan bir izin çıkarabilirlerse isterse bütün maçları orada oynayalım, biz de burada oynuyoruz. Hocanın şehre ve kulübe saygı göstermesi gerekiyor. Profesyonel anlamda baktığınız zaman zeminle ilgilenmemesi gerekiyor. Sahamız böyle istiyorsa gider şehrin başka bir yerinde oynarız. Biz burada oynuyoruz ve onun da kabul etmesi gerekiyor. Biz Sivas'a gideceğiz belki hava -8 derece olacak ve orada puan kaybedince bu benim bahanem mi olacak?"