Dünya

Su altında evlenme teklifi etti; cevabı duyamadan boğuldu

Steven Weber Jr. isimli genç evlenme teklifi ederken, kız arkadaşı da o anları kameraya kaydediyordu

22 Eylül 2019 11:03

Tanzanya’da kız arkadaşı Kenesha Antoine ile tatil yapan Steven Weber Jr., su altında evlenme teklifi ederken boğularak hayatını kaybetti.

ABD’nin Louisiana eyaletinden olan çift, tatil yapmak için Tanzanya’nın Pemba Adası’na gitti. Adada bulunan ve su altına inşa edilmiş odalardan birini kiralayan Weber Jr., planladığı evlilik teklifini gerçekleştirmek için suya girdi.

Su altında kız arkadaşına evlenme teklifi etmek isteyen Steven Weber Jr. plastik bir kılıfta sevgilisine yazdığı notu kız arkadaşı Kenesha Antoine’nin görebileceği şekilde suyun içindeki cam pencereye tuttu. Notta, “Senin hakkındaki her şeyi ne kadar sevdiğimi söyleyecek kadar nefesimi tutamıyorum. Ama seninle ilgili her şeyi her gün daha çok seviyorum” yazıyordu. Antoine ise bu sırada o anları kameraya kaydediyordu. Notun arkasına evlenme teklifi cümlesini yazan Weber Jr., notu gösterdikten sonra yüzük kutusunu çıkartarak teklifini gerçekleştirdi. Öte yandan, Antoine’nin kahkaha attığı duyuldu.

Sosyal medya hesabında paylaşım yapan Kenesha Antoine, “Sudan asla çıkamadın, bu yüzden cevabımı asla duyamadın. ‘Evet! Evet! Milyonlarca kez, evet, seninle evleneceğim!’ Hayatımızın geri kalanını kutlayamadık ve kucaklayamadık, hayatımızın en güzel günü en kötüsüne dönüştü” dedi.

Weber Jr’ın nasıl boğulduğuna dair henüz bir açıklama yapılmadı. (DHA)