Spor

Stefan Kuntz'un yardımcısı kim olacak; işte düşünülen 3 aday

Alman teknik direktör için resmi açıklamanın yakın zamanda yapılması bekleniyor

18 Eylül 2021 09:58

Milli Takım teknik direktörlüğü için düşünülen Stefan Kuntz için geri sayım başladı. Kuntz'un yanında yerli bir yardımcı olması için başlatılan çalışmalarda Mustafa Doğan için nabız yoklandı, sonrasında rota Tayfun Korkut'a çevrildi. Korkut, başka bir teknik adamın yanında çalışmak istemeyince, 2017-19 yılları arasında Milli Takım'da yardımcı antrenör olan Tayfur Havutçu ile görüşmelere başlandı.

A Milli Takım'da Stefan Kuntz için artık geri sayıma geçildi. Dün Almanya Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklama ile birlikte 58 yaşındaki çalıştırıcı resmi imzayı atmaya hazır hale geldi.

Sabah'ın haberine göre; Sepp Piontek sonrasında ilk kez bir Alman çalıştırıcı takımın başına geçecek.

Kısa süre içinde resmi açıklamanın yapılması bekleniyor. 8 Ekim'de Norveç ve 11 Ekim'deki Letonya maçlarında Stefan Kuntz, A Milli Takım'ın başında olacak.

Yardımcısı kim olacak?

Stefan Kuntz'un yanında yerli bir yardımcı olması için başlatılan çalışmalarda Mustafa Doğan için nabız yoklandı, sonrasında rota Tayfun Korkut'a çevrildi. Korkut, başka bir teknik adamın yanında çalışmak istemeyince, 2017-19 yılları arasında Milli Takım'da yardımcı antrenör olan Tayfur Havutçu ile görüşmelere başlandı.