Gündem

Sözcü yazarı Doğru: Erdoğan, çok yakın bir gelecekte Beşar Esad'ı Çamlıca Camii'ne birlikte namaz kılmaya davet edebilir

17 Ekim 2019 09:02

Sözcü yazarı Necati Doğru, denklemin değiştiğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çok yakın bir gelecekte Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ı İstanbul'daki Çamlıca Camii'ne namaz kılmaya davet edebileceğini iddia etti. Doğru, "Ya da tersi olur. Beşar Esad, Tayyip Erdoğan'a 'Gel eski günlerimize dönelim' diyebilir" dedi.

Doğru'nun "Gerçek, gerçektir!" başlığıyla yayımlanan yazısının ilgili bölümü şöyle: 

“Gerekirse” dedi.

“Kurumlar görüşür.”

Başkent Ankara ile başkent Şam'ın kurumları; istihbarat örgütlerinin başkanları, Dışişleri bürokratları, “üst düzey görüşmeler yapıyor” haberi sızdırıldı.

Gerçek, gerçektir.

Tayyip Erdoğan, çok yakın bir gelecekte Beşar Esad'ı Çamlıca'da yaptırdığı camiye birlikte namaz kılmaya davet edebilir.

Ya da tersi olur.

Beşar Esad, Tayyip Erdoğan'a “…Gel eski günlerimize dönelim… Sen beni Çamlıca'da yaptırdığın camiye bir cuma günü namaz kılmaya davet et… Şam'da namaz kılmak sana nasip olmadı, biz birlikte Çamlıca'da namaz kılalım… Sonra senin Kısıklı'daki ev camiye yakın, eşlerimizle birlikte senin evde buluşur, fotoğraf çektiririz” daveti yollayabilir.

Yazının devamı için tıklayın