01 Mart 2025 23:23
Güncelleme: 01 Mart 2025 23:29
Beşiktaş teknik direktörü Ole Gunnar Solskjaer, sahalarında Kayserispor'u 2-0 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.
Solskjaer'in açıklamaları şöyle:
("İkinci devrede olmayan neydi, nasıl değerlendirir?")
"Bir haftada neredeyse 3 maç oynadık. Bunun yorgunluğu olabilir. İlk yarıda çok iyi bastık, ikinci yarıda topu rakibe verdik. Belki yorgunluktandır. İkinci yarıda rakip Kayserispor çok boş oyuncu buldu, rakibimize fırsatlar verdik, geriye çekildik. Her maçta yüzde yüz iyi oynayamayız ama bugün beni mutlu eden, herkes savaştı. Bu şekilde savaşılması beni mutlu eder."
("Performansı yükselen isimler?")
"Aslında takım kolektif olarak, birlikte iyi oynadığında her oyuncu iyi oluyor. Joao, birkaç gol attı. Semih, gol atıyor. Alex, iyi oynuyor ama takım arkadaşlarının yardımıyla. Alex, yeni bir rolde, merkezde oynuyor, bugün iyi oynadı ama biraz daha iyi olması için zaman gerekiyor. İkinci yarıda sıkıntı yaşadığımızı düşündüm ve Amir'i aldım. Kendisi bugün çok iyi oynadı. Joao'dan, Semih'ten, hepsinden katkı alacağımızı biliyorum."
Norveçli teknik adam, basın toplantısında Galatasaray için gelen soruya yanıt verdi.
Solskjaer, "Perşembe günü Türkiye Kupası'nda kuralar çekilecek. Beşiktaş, ligde Galatasaray ile karşılaşacak. 3 gün sonra yeniden Galatasaray ile karşılaşma ihtimali var. 3 gün arayla aynı takımla burada derbi maçı oynayama hazır mı?" sorusunun ardından, "Bakalım kura nasıl olacak, kendi sahamızda oynayacağız. Kendi sahamızda oynamayı seviyorum. İnanılmaz bir atmosferimiz var burada. En iyi taraftara sahibiz. Kendi evimizde oynayacağımızı biliyorum. Bakalım kura nasıl olacak. Burası özel bir yer."ifadelerini kullandı.
Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final kura çekimi 6 Mart Perşembe günü yapılacak.
Beşiktaş, grubunu lider bitirdiği için kurada seri başı olacak. Siyah-beyazlılar, grubunu ikinci sırada bitiren ve seri başı olmayan Galatasaray ile eşleşebilir.
Beşiktaş, Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile eşleşirse seri başı olduğu için tek maç eleme sistemi usülüne göre oynanacak mücadeleyi sahasında oynayacak.
© Tüm hakları saklıdır.