Gündem

Sokak ortasında döverek bayılttığı kadını kaçıran erkek, gözaltında: Vali Gül, "Hak ettiği cezayı alacak, emin olun" dedi

23 Temmuz 2023 22:40

Güncelleme: 23 Temmuz 2023 23:47

İstanbul'da sokak ortasında bir kadını döverek bayıltan, ardından da araca bindirip kaçıran erkek ile yanındaki şahıs, yakalanarak gözaltına alındı. İstanbul Valisi Davut Gül, "Hak ettiği cezayı alacağından emin olabilirsiniz” dedi. Kadını döverek kaçıran Ş.D. isimli erkeğin, 11 suç kaydı olduğu ortaya çıktı. 

İstanbul'da bir erkek, sokak ortasında D.S. isimli kadını döverek bayıltmış, bayılan kadını yerde sürükleyerek arabaya bindirip kaçırmıştı. İstanbul Valisi Gül, kadını döverek bayıltıp kaçıran şüpheli erkeğin yakalandığnı duyurdu. 

Gözaltına alınan Ş.D. isimli erkeğin 11 suç kaydı bulunduğu ortaya çıktı. Şüpheli Ş.D. ile olay anında yanında bulunan E.I. polis ekiplerince gözaltına alındı. Mağdur D.S'nin ise herhangi bir sağlık sorununun bulunmadığı öne sürüldü.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Vali Gül“Esenyurt ilçemizde, sokak ortasında şiddet uygulayıp tehditler savuran kişi polislerimiz tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştır. Hak ettiği cezayı alacağından emin olabilirsiniz" dedi.

Ne olmuştu?

İstanbul Esenyurt Piri Reis Mahallesi’nde sabah saatlerinde bir erkek, sokak ortasında bir kadını dövmeye başlamış, kanlar içinde kalan kadın baygınlık geçirmişti. Bayılan kadını yerde sürükleyerek minibüse bindiren şahıs, araçla uzaklaşmıştı. Kadını döven şahıs, evlerinden müdahale etmek isteyenleri de tehdit etmişti. Şahıs, olayı video kaydına alan bir kişiyi de, “Yarın sabah senin için geleceğim erkek” diye tehdit ederek, küfretmişti.

Videonun sosyal medyada paylaşılmasının ardından olayla ilgili inceleme başlatılmıştı.