Spor

Sivasspor'lu Rey Manaj'a İtalya devi talip oldu

Manaj, Sivasspor'da bu sezon attığı 22 gol ile adından söz ettirmişti

04 Haziran 2024 13:05

Sivasspor forması ile bir sezonda en çok gol atan oyuncu olarak tarihe geçen Rey Manaj'a İtalyan devi Lazio talip oldu. Mauro Icardi (25) ve Edin Dzeko’nun (18) ardından ligin en çok gol atan 3. futbolcusu konumunda bulunan oyuncuya rekor bonservis bedeli beklentisi bulunuyor.

En güçlü talibi Lazio

Transfer piyasasında adı sıkça anılan Manaj'ın en ciddi talibinin Lazio olduğu belirtiliyor. Türkiye'den de teklifler alan oyuncuya, Arabistan'dan 10 milyon Euro'luk bir teklif geldiği öğrenildi. Sivasspor yönetimi, tekliflere hızlı bir karar vermekten kaçınıyor. Yönetim, futbolcunun EURO 2024'teki performansına göre piyasa değerinin değişebileceğini düşünüyor.

EURO 2024'te Arnavutluk forması giyecek

Arnavut oyuncu, Sylvinho'nun teknik direktörlüğünde EURO 2024'te mücadele edecek. 27 yaşındaki oyuncu, bu sezon attığı 22 golle Arnavutluk Milli Futbol Takımı'nın en güçlü oyuncularından biri haline geldi.

"15 milyon Euro transfer ücreti belirlendi"

Fanatik'in aktardığına göre, Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun, oyuncunun geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Uygun, "Fransa ve İtalya’dan gelen 6 milyon Euro’luk tekliflere rağmen, yönetim kurulumuz oyuncu için 15 milyon Euro transfer ücreti belirledi," dedi. Takımdan ayrılmak istediği iddia edilen Manaj ise son paylaşımında, “Seni seviyorum, Sivas. Her zaman kalbimde olacaksın. Her şey için teşekkürler,” ifadelerini kullanarak duygusal bir mesaj yayınladı. Milli takımda 31 maçta 6 gol atan Manaj, Arnavutluk’un EURO 2024’teki güçlü kadrosunda yer alacak ve İspanya, Hırvatistan, İtalya ile aynı grupta mücadele edecek.