Gündem

Sinan Ateş dosyasının başına getirilen başsavcı vekilinin, Devlet Bahçeli'nin başdanışmanı ile fotoğrafı ortaya çıktı

Sinan Ateş dosyasının başına getirilen savcı vekili Durdu Özer (solda) ve MHP Genel Başkan Başdanışmanı Eyüp Yıldızlar

17 Ocak 2023 21:55

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Doç. Dr. Sinan Ateş cinayetine ilişkin yürütülen soruşturmada dosyanın başına getirilen Durdu Özer'in MHP Genel Başkan Başdanışmanı Eyüp Yıldızlar ile makamında çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı. 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı eski Ülkü Ocakları Başkanı Doç.Dr. Sinan Ateş cinayetine ilişkin olarak yürütülen soruşturmada ikinci bir savcı görevlendirirken, dosya milliyetçi kesime yakınlığıyla bilinen Başsavcıvekili Durdu Özer’in koordinatörlüğüne verildi.

Bahçeli'nin başdanışmanı ile fotoğrafları ortaya çıktı 

Davaya atanan yeni savcı vekili Durdu Özer'in MHP Genel Başkan Başdanışmanı Eyüp Yıldızlar ile çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı.

Yıldızlar'ın sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraf şöyle:


Sinan Ateş dosyasının başına getirilen savcı vekili Durdu Özer (solda) ve
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Eyüp Yıldızlar

 

Durdu Özer'in ayrıca MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ ve MHP Ankara İl Sekreteri Sinan Gökhan Yavuz ile de fotoğrafı ortaya çıktı. MHP'li Yavuz, bir araya geldiği Özer ile fotoğrafını 2019'da Instagram hesabından paylaşmışı.

(Soldan sağa ikinci sıradan itibaren) MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ, Sinan ateş dosyasına getirilen Başsavcıvekili Durdu Özer, MHP eski Ankara İl Başkan Yardımcısı Murat Taner ve MHP Ankara İl Sekreteri Sinan Gökhan Yavuz 

 

TIKLAYIN | Tolga Şardan yazdı: İşte "o gece" MHP'li Kılavuz'un evinde yaşanan anlar | Kılavuz'dan şüpheliyi almaya gelen polis ekibine: "Siz gidin, sahibiniz gelsin"

TIKLAYIN | Sinan Ateş cinayetinde önemli gelişmeler: Soruşturmaya yeni savcı atandı, Tolgahan Demirbaş'ın ikinci kez adliyeye getirilmek istenmesi kriz yarattı