Gündem

Sina Koloğlu'dan beIN Sports eleştirisi: Çekimler uzaktan oluyor, tekrar pozisyonlar maçın akışını engelliyor; bu sezon doyurucu maç yayınları izleyebilecek miyiz?

Süper Lig başlıyor

05 Ağustos 2022 13:49

Yazar-müzisyen Sina Koloğlu, beIN Sports yayınlarıyla ilgili "çekimler uzaktan oluyor, tekrar pozisyonlar maçın akışını engelliyor ve yetersiz ışık” eleştirileri getirdi. Koloğlu, “Süper Lig başlıyor, biz maçları nasıl izleyeceğiz; bu sene nasıl olacak?” diye sordu.

Sina Koloğlu, sosyal medya hesabı Instagram üzerinden yaptığı paylaşım şöyle:

“beIN Sports yayınları taşeron sistemi ile götürüyor. Acaba bu sene yenileme yapıldı mı? Söylenen, ödeme ilişkilerinde yaşanan sorunlar nedeni ile bu firmaların yatırım yapmaya yanaşmadığı yönündeydi. Büyük liglerin yayıncı kuruluşları teknoloji sinyalini kendileri üretiyor. Acaba beIN bu sene bu iş için yatırım yaptı mı? Konunun uzmanları 20 milyon avro bu iş için yeterli diyor. beIN bu yatırımı yapmayı düşündü mü?

Çekim ekipleri (özellikle yönetmenler) kalitesi yeterli mi? Bu konuda yeni sezon için çalışmalar yapıldı mı?

Bu sezon doyurucu maç yayınları izleyebilecek miyiz? Tekrar pozisyonları maçın gidişatını engellemesi önlenebilecek mi? Futbolcular yine pire gibi mi görülecek?

Biliyorum, maç naklen yayını çok meşakkatli bir iş. Görevliler ellerinden geleni yapıyor. Sonuçta iş ne kadar yatırım o kadar verime geliyor.”


TIKLAYIN - Süper Lig hasreti sona eriyor

TIKLAYIN - İşte Süper Lig'in iki favorisi!