Dünya

Sevgilisinin penisini kesti, rehin alıp pansuman yaptı!

03 Haziran 2024 13:49

T24 Dış Haberler

ABD'nin Colorado eyaletinde meydana gelen olayda, 32 yaşındaki Shenting Guo'nun bir kavga esnasında erkek arkadaşının penisini kestiği ve ölümüne sebebiyet verdiği iddia edildi. 

Cinayet suçlamasıyla mahkemeye çıkarılan kadın, son derece üzgün olduğunu ve tartışmanın yaşandığı esnada "histerik" olduğunu ifade etti.

Bir otel odasında yaşandığı belirtilen olayda, polis memurları baskın yaptıkları otel odasında kanlı bir yatak ve tepksizi yatan bir adamla karşılaştı. 

Kan kaybettiği bildirilen ve kalp masajına rağmen hayata döndürülemeyen adam olay yerinde hayatını kaybetti. Otel odasında inceleme yapan memurlar, kimlik bilgileri açıklanmayan adamın kesik penisinin lavabonun çöp kutusunda bulunduğunu belirtti. 

Guo, "Çok öfkeliydim, uyumak istemişti ve uyumasına izin vermemiştim. Tartışmaya başladık. Önce bacağından bir bıçak darbesiyle yaraladım. Sonra kavgamız büyüdü ve penisini kesip lavabodaki çöp kutusuna attım. Çok kan kaybediyordu. Hemen bir eczaneye koştum ve gerekli malzemeleri aldım. Günlerce onu odada tedavi etmeye çalıştım, pansuman yaptım. Vitaminler ve ağrı kesiciler verdim, yemek pişirdim ama durumu iyiye gitmedi. Sürekli üşüdüğünü söylüyordu ama kimseyi çağıramazdım. En sonunda da öldüğünü anladım" diye konuştu. 

Kadın hakkında ömür boyu hapis cezası isteniyor.