Gündem

Sermiyan Midyat: Ahmet Kaya’nın “Kum Gibi” şarkısını söyleme arzumuza Nev kafamıza sandalye atarak karşılık verdi

Midyat olaya, "Faşizmin bu kadar ayyuka çıktığına şahit olmak ne kötü!" diyerek tepki gösterdi

10 Haziran 2019 11:05

Oyuncu Sermiyan Midyat, Büyük Ada ziyareti sırasında gittiği eğlence yerinde yaşadığı olayı sosyal medya hesaplarından duyurdu. "Faşizmin bu kadar ayyuka çıktığını görmek ne kötü" diyen Midyat, "Ahmet Kaya’nın “Kum Gibi” şarkısını söyleme arzusu, Nev adlı entel dantel şarkıcı tarafından bu kez de kafamıza sandalye atarak tepkilendi" ifadesini kullandı.

Midyat şu şekilde konuştu:

"Bir soluk için gelinen ada ziyaretinde faşizmin bu kadar ayyuka çıktığına şahit olmak ne kötü! Ahmet Kaya’nın “kum gibi” şarkısını söyleme arzusu, Nev adlı entel dantel şarkıcı tarafından bu kez de kafamıza sandalye atarak tepkilendi! Susacak mıyız? Sonuna kadar KUM GİBİ"

Midyat daha sonra İnstagram hesabında yaptığı yorumlarda şu ifadeleri kullandı:

"Ülkenin iktidarından rahatsız olanlar; ülkenin nüfuzuna beyaz yaka faşizmini pompalayan iki yüzlü, tehlikeli, aşırı ırkçı ve aşırı beyazlardır ve de onların hiçbir şeyden şikayet hakkı olmasa da... durmaksızın, susmaksızın, uslanmaksızın şikayet etmeye devam eden kafatasçılardır.

Kaldı ki Serdar Ortaç diyerek birçok öfkeyi üzerine çekmiş bir figür dahi özür dilemesini bilirken... bu iki yüzlü faşist beyazların yatacak yerlerini, yataklık ve yardımlık edenlerini çokça merak edenlerdenim"