Spor

Sergio Ramos'tan "Mourinho gelirse giderim" resti

Real Madrid yönetimi karşıt seslere karşın Mourinho'yu teknik direktörlüğe getirmekte ısrarlı

11 Mart 2019 17:29

Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'nun Real Madrid'e geleceği haberleri, İspanyol devinde fikir ayrılığına dönüştü. İspanyol medyası, bazı yıldız isimlerin Mourinho'nun takımın başına gelmesi durumunda takımdan ayrılacaklarını yazdı.

Haberlere göre, Mourinho'nun kulübün başında olduğu 2010 ve 2013 tarihleri arasında Portekizli teknik adamla yıldızı barışmayan takım kaptanı Sergio Ramos, kulüp başkanı Florentino Perez'den kararından dönmesini istedi. Ramos, Mourinho  geldiği takdirde sözleşmesinin bitimine 1 yıl daha kalmasına kalmasına karşın, sezon sonunda takımdan ayrılacak.

Manchester United'dayken, Mourinho'nun Gareth Bale'i istemesine karşın, Galli oyuncu da teknik direktör değişikliğini istemiyor. Takımın diğer iki yıldızı Marcelo ve Karim Benzema da Mourinho ismine karşı çıkıyor.

Real Madrid Başkanı Florentino Perez ise karşıt seslere karşın Mourinho'yu teknik direktörlüğe getirmekte ısrarlı. Yönetim kurulu toplantısında da Jose Mourinho'nun takımın başına getirilmesi konuşulacak ve kesin karar verilecek.

Manchester United'dan kovulmasının ardından 19.6 milyon Pound tazminat alan Jose Mourinho'nun, Real Madrid'e yıllık 17 milyon Euro'ya imza atması bekleniyor. Portekizli çalıştırıcı bu rakama Eflatun Beyazlılar'ın başına geçtiği takdirde, yılda 20 milyon Pound alan Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone'nin ardından İspanya'da en çok kazanan 2. teknik patronu olacak.