Spor

Serdar Dursun: Demek ki bu kez Fenerbahçe şampiyon olacak

Alanyasporlu futbolcu, Fenerbahçe'ye dönmek istediğini söyledi

19 Ekim 2024 11:24

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Serdar Dursun, Alanspor maçında kaçırdığı gol pozisyonunun öncesinde faul olduğunu belirterek, "Karagümrük maçındaki dokunuşumla Galatasaray'a yardımcı olduğum söyleniyordu, ama Alanya maçındaki gol olsa zaten VAR'dan dönecekti... Demek ki bu kez Fenerbahçe şampiyon olacak" diye konuştu.

Transfermarkt'a konuşan Serdar Dursun, Alanyaspor'u tercih etmesinin mantıklı bir seçim olduğunu kaydederek, "Çok sayıda takımla görüştüm ama en sıcak hislerim Alanya'dan yanaydı. Tabii ki hedefim, çift haneli gol rakamlarına ulaşmak. Takımıma katkı sağlayarak Alanyaspor'un ligi en iyi yerde bitirmesine katkıda bulunmak istiyorum" dedi.

Günün öne çıkan haberleri

TIKLAYIN | İsrail Başbakanlık Ofisi doğruladı: Netanyahu'nun özel konutu, Hizbullah'ın İHA saldırısında hedef alındı

TIKLAYIN | Berk Oktay'dan Furkan Bölükbaşı'na "Atatürk" paylaşımı tepkisi: Bu pornocu müptezeli olmak için neyi bekliyorsunuz, ağzınla yüzünü yer değiştireceğim

TIKLAYIN | Vural Çelik'in ölüm nedeni belli oldu

TIKLAYIN | Dilan Polat "tahliye partisi" düzenledi, kardeşi Sıla Doğu ile sahnede öpüştü: Dudak dudağa dans ettiler

TIKLAYIN | Ertuğrul Özkök: Dün Instagram'da 2 saatte karşıma çıkan 4 şarlatan

TIKLAYIN | Kulis: Kabinede 3-5 kişi ya değişir ya değişmez

TIKLAYIN | Tamer Karadağlı iki sanatçıyı tehdit etti iddiası: Düzeninizi kurduğunuz anda sizi sürerim

TIKLAYIN | Meteoroloji'den 3 il için sarı kodlu uyarı: Kar geliyor!

TIKLAYIN | Yenidoğan çetesi, bebeğin cenazesini vermek için aileden para istemiş: 'Kimsesizler mezarlığına gömeriz'

TIKLAYIN | Ünlü isimler sosyal medyadan bir paylaşım için milyonlar kazanıyor

Karagümrük ve Alanyaspor formalarıyla Galatasaray'a karşı talihsiz anlar yaşadığını belirten Serdar Dursun, o maçlarda kaçırdığı gollerin sorulması üzerine şu yanıtı verdi:

"Karagümrük maçındaki olay tamamen şans eseri gerçekleşti. Ofsaytta olup olmadığımı anlayabileceğim bir pozisyonda değildim. Kılpayı bir adımlık bir durumdu ve maalesef suç bana yüklendi. Bu sezon da Alanyaspor'la benzer bir durum yaşandı. Sanchez'in arkasına çok iyi bir şekilde deplase olmuştum, ancak topa vurmadan önce zeminden sekip kaval kemiğime çarparak dışarı gitti.

Top sekmeseydi rahatlıkla kaleye girecekti ama zeminin azizliğine uğradım. Yine de, gol olsa bile yüzde yüz VAR'dan dönecekti, çünkü bizim oyuncumuz Lopez, öncesinde Jakobs'un ayağına basıyordu. Hakem de zaten o pozisyonu bekliyordu; gol olsa iptal edecekti.

Karagümrük maçındaki dokunuşumla Galatasaray'a yardımcı olduğum söyleniyordu, ama Alanya maçındaki gol olsa zaten VAR'dan dönecekti... Demek ki bu kez Fenerbahçe şampiyon olacak
."

"Fenerbahçe'ye dönmek güzel olur"

Alanyaspor ile 2 yıllık kontratı olduğunu hatırlatan ancak Fenerbahçe'ye geri dönmeyi hedeflediğini belirten Serdar, "2026 Mayıs'a kadar kontratım var ve o zamana kadar çok gol atmak istiyorum. Olursa, tekrar Fenerbahçe'ye dönmek tabii ki güzel olur, bunu açıkça söyleyebilirim. Ben çalışmaktan ve inanmaktan asla vazgeçmeyen bir insanım. Bunun için çalışıyorum. Fenerbahçe olur, başka takımlar olur, yurtdışı olabilir.

Ekonomik anlamda farklı tercihler de olabilir. Öncelikli hedefim, Alanya'da çok gol atarak başarılı olmak. Ancak asıl hedefim, A Milli Takım... Her zaman orada olmak istiyorum. Bunun için çok gol atmam gerektiğinin farkındayım ve bunu başaracağım
" dedi.