Spor

Serdal Adalı'dan Gedson Fernandes için gelen tarihi teklife ret

16 Şubat 2025 10:18

Güncelleme: 16 Şubat 2025 10:20

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, Gedson Fernandes için Spartak Moskova'dan gelen tarihi teklifi geri çevirdi. Serdal Adalı'nın Gedson Fernandes planı da ortaya çıktı.

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, Spartak Moskova'nın kıskacında olan Gedson Fernandes'le ilgili nihai kararını verdi.

Sözcü'nün haberine göre Spartak Moskova, Gedson Fernandes için Beşiktaş'a 25 milyon euroluk teklif yaptı.

Portekizli futbolcunun haklarının yüzde 50'si Benfica'da bulunuyor. Dolayısıyla Beşiktaş'ın bu teklifi kabul etmesi halinde siyah-beyazlıların kasasına, bu rakamın yarısı girmiş olacak.

Ancak Serdar Adalı, Spartak Moskova'dan gelen 25 milyon euroluk teklifi geri çevirdi.

Başkanın Benfica ile görüşüp Gedson Fernandes'in haklarının tamamını almak istediği haber detayında yer aldı.

Serdal Adalı, Portekizli orta sahanın bonservisinin tamamını alıp gelecek teklifler için elini güçlendirmenin planlarını yapıyor.

Bu sezon tüm kulvarlarda 34 maça çıkıp 2873 dakika süre alan Gedson Fernandes, 8 gol ve 2 asistlik skor katkısı verdi.

26 yaşındaki Gedson Fernandes'in Beşiktaş'la 2026-27 sezonu sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor.

TIKLAYIN - TFF'den yeni karar: Sahayı terk eden takımlara dev ceza!

TIKLAYIN - "İzinsiz seks kasedi" çekmekle suçlanan Alanyasporlu Hwang Ui-jo'ya ertelenmiş hapis cezası

TIKLAYIN - Beşiktaş ve Trabzonspor'dan öldürülen taraftarları Mattia Ahmet Minguzzi için anma töreni

TIKLAYIN - Jose Mourinho: Evlatlarım, bana karşı mücadele etti

TIKLAYIN - Basketbolda olaylı derbi: Fenerbahçe tribünleri çıkarıldı, maç kaldığı yerden devam etti