Spor

Şenol Güneş biletlerini kesti: O kalır, herkes gider

28 Şubat 2023 10:33

Şenol Güneş, golcüsü Cenk Tosun haricinde sözleşmesi biten 7 oyuncunun performansları nedeniyle gözden çıkartıldı. Arthur Masuaku ve Tayfur Bingöl'un opsiyonları da kullanılmayacak.

Beşiktaş'ta gelecek sezonun planlaması ara transfer döneminde başladı. Siyah-beyazlılarda gelen oyuncular kadar gidecek isimler gündemin ana maddesi.

Şenol Güneş biletlerini kesti

Sezon sonu itibariyle 8 oyuncusunun kontratı sona erecek Beşiktaş'ta Cenk Tosun dışında geriye kalanların takımda tutulması mümkün görünmüyor. Atiba Hutchinson, Welinton, Nathan Redmond, Dele Alli ve Kevin N'koudou performanslarıyla gözden düşen isimler.

1.5 milyon opsiyonu var

Ayrıca Arthur Masuaku'nun 25 maçlık opsiyonunun devreye girmemesi için de çözüm aranırken (21 maça çıktı) 29 yaşındaki futbolcu da seneye takımda kalmayacak. Bu isimlerin dışında geriye sadece Tayfur Bingöl kalıyor. 30 yaşındaki sağ bekin her ne kadar performansı beklentilerin üzerinde olsa da kiralık sözleşmesinin içerisinde yer alan 1.5 milyon euroluk opsiyonun yüksek olmasından sebep devam edilmesi mümkün gözükmüyor. (Sabah)