Spor

Şenol Güneş savunmaya takviye istedi, iki isim yolcu

Teknik direktör Güneş'in Serik Belediyespor maçında yedek futbolculara forma vereceği öğrenildi

07 Kasım 2022 11:19

Beşiktaş’ta 2-1 kaybedilen Galatasaray derbisinde beğenilmeyen savunma oyuncularının takımdaki geleceğini kupadaki Serik Belediye ve ligde Antalyaspor’la oynanacak maçlar belirleyecek. Teknik direktör Şenol Güneş, defansa takviye isterken, iki oyuncuyla yolların ayrılması bekleniyor.

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası 4. eleme turunda çarşamba günü TFF 2. Lig ekiplerinden Serik Belediyespor’u konuk edecek. Siyah-beyazlılar pazar günü ise yine Vodafone Park’ta Antalyaspor’la çok kritik bir puan mücadelesine çıkacak. Bu müsabakalar siyah-beyazlı bazı savunma oyuncularının takımdaki geleceğini de belirleyecek.

Yedeklere şans verecek

Teknik Direktör Şenol Güneş, Serik Belediyespor maçında as oyuncuları dinlendirerek, yedeklere forma verecek. Ziraat Türkiye Kupası randevusunda kaleyi Ersin’e teslim edecek olan siyah-beyazlı hoca; Welinton, Necip, Dele Alli, Emrecan, Kerem, Montero, Tayfur, Muleka, Atiba ve Redmond’a ilk 11’de şans tanıyacak. Weghorst, Cenk Tosun, Saiss, Tayyip Talha, Gedson, Salih, Nkoudou ve Josef yedek bekleyecek.

Welinton ve Montero yolcu

Kartal’da teknik heyetin raporuna göre Welinton ve Montero’nun devre arasında takımdan ayrılabilecekleri öğrenildi. Welinton’un bonservisle birlikte bazı İspanyol kulüpleriyle temasta olan Montero’nun ise kiralık olarak gidebileceği kaydedildi.