Dünya

Harry Styles'la olan seks sahnelerinin gündeme gelmesi Florence Pugh'u rahatsız etti

20 Ağustos 2022 11:35

Don’t Worry Darling filminin başrollerinden İngiliz oyuncu Florence Pugh, İngiliz sanatçı Harry Styles ile olan seks sahnelerinin konuşulmasından rahatsız oldu.

Yönetmen koltuğunda Olivia Wilde’ın oturduğu yakında vizyona girecek olan psikolojik gerilim türündeki filmin konusu, 1950li yıllarda eşinin gizli bir projede çalıştığından şüphelenmesinden sonra evlilikleri kötüye giden genç çiftin etrafında dönüyor. Wilde ve Styles'ın yaşadıkları birliktelikten sonra ayrıldıklarına dair haberler medyaya yansımıştı.

Oldukça ilgi gören ve konuşulan seks sahneleri için yönetmen Wilde geçen yıl yaptığı açıklamada, izleyicilerin ekranlarda ‘kadın açlığını’ ve bu türde kadın hazzını nadiren gördüklerini fark etmelerini istediğini söyledi.

Filmde Alice karakterini canlandıran Pugh, filmin sadece seks sahnelerinden ibaretmiş gibi görülmesini istemediğini ve endüstride olma nedeninin bu olmadığını söyledi. Buna ek olarak filmin ve yapımcılarının bu tartışmalardan çok daha ‘büyük ve iyi’ olduğunu söyledi.

Senaryosu Carey ve Shane Van Dyke’ın hikayesine dayanan film, 5 Eylül 2022 tarihinde Venice Film Festivali’nde ilk gösterimini yapacak.