Gündem

Sedat Peker bu kez de "Elindeki bilgi ve belgeleri kamuoyu ile paylaşması, Cumhurbaşkanlığı seçimi sonuçlarını önemli ölçüde etkiler" paylaşımını retweet etti

20 Ocak 2023 08:36

Birleşik Arap Emirlikleri'nde "dijital tecrit" altında olan organize suç örgütü lideri Sedat Peker, mesaj vermek için kendisine sosyal medyada yeni bir yöntem geliştirdi. Retweet yapıp kısa süre içinde silen Peker, bu kez Kemal Bildiş’in “Cumhurbaşkanlığı seçimi sonuçlarını Sedat Peker'in elindeki bilgi ve belgeleri kamuoyu ile paylaşması önemli ölçüde etkiler” paylaşımını retweet etti.

Peker önce Demokrat Parti milletvekili Cemal Enginyurt'un "Seçime 2ay kala @sedat_peker belge ve bilgi paylaşacak diye bekleyenler. Öncelikle muhalefet partileri, dijital tecrit kalkmadan paylaşım imkansız gibi. Öyleyse bir kez daha çağrı yapıyorum. BAE hükümetine ulaşalım, uyaralım ve ikna edelim. DİJİTAL TECRİT KALDIRILSIN" mesajını paylaşmıştı.

Dün de "Sedat Peker pislikleri ifşa etmek istiyor, ülke yöneticileri ettirmiyor, muhalif partiler de etmesi için çaba sarf etmiyor, nasıl s... bir ülkeyiz lan" mesajını retweet edip 6 dakika sonra paylaşımını kaldıran Peker bugün yine aynı yola başvurdu.

Peker daha sonra hukukçu Salim Şen ile Kemal Bildiş'in benzer mesajlarını retweet etti. Kemal Bildiş, sosyal medya hesabında, “Cumhurbaşkanlığı seçimi sonuçlarını #SedatPeker 'in elindeki bilgi ve belgeleri kamoyu ile paylaşması önemli ölçüde etkiler. Ancak; @sedat_peker djital tecrit altındayken bilgi ve belge paylaşması da imkansızdır” diye yazdı.

Salim Şen de, “Sedat Peker bu yolla muhalefete bir mesaj gönderiyor, Dijital tecrit kaldırılmazsa seçimlere iki ay kala yayın yapamam, Bunun için çaba gösterin diyor…” dedi.

TIKLAYIN - “Sedat Peker mart ayında görüntü paylaşacak” iddiasına avukatından açıklama