Gündem

Bahar Candan ile aynı koğuştaydı: Seçil Erzan cezaevinde tek kişilik koğuşa alındı

12 Haziran 2024 20:41

Ünlü futbolcuların da aralarında olduğu birçok kişiden para toplamakla suçlanan Seçil Erzan'ın, koğuş arkadaşı Bahar Candan ile yolları ayrıldı. Avukatının, cezaevi idaresine verdiği dilekçe sonrası Erzan yeni bir koğuşa geçti. Erzan’ın, pazartesi gününden itibaren tek başına kalmaya başladığı, koğuşuna televizyon istemediği öğrenildi.

TIKLAYIN - Futbol dünyasını sarsan dolandırıcılık olayı: Kâr vaadi, çantalarda verilen milyonlarca dolar, tefeciler, el yazısı belgeler…

Bir yılı aşkın bir süredir tutuklu bulunan Erzan, Bakırköy'den, Marmara (Silivri) Cezaevi’ne nakledildikten sonra Bahar Candan ve Nihal Candan ile aynı koğuşa konulmuştu. Erzan, aynı koğuşta kaldığı Bahar Candan'ın iddiaya göre kendisine sürekli "dolandırıcı" demesinden rahatsız olunca tartışma çıkmış, infaz koruma memurları koğuşta birbirine giren ikiliyi ayırırken Erzan, Candan'dan şikayetçi olmuştu.

TIKLAYIN - İddia: Bahar Candan ve Seçil Erzan cezaevinde birbirine girdi

Buzdolabı ve televizyon istemedi

Halktv.com.tr’nin aktardığı habere göre Erzan’ın avukatı geçen hafta müvekkili ile yaptığı görüşmede, Erzan'ı farklı bir koğuşa geçmesi konusunda ikna etti. Erzan’ın avukatının cezaevi idaresine bu yönde bulunduğu talep kabul edildi. Erzan, geçen pazartesi gününde tek kişilik koğuşa geçti. Erzan’ın yeni geçtiği koğuşa buzdolabı ve televizyon istemediği kaydedildi.

Erzan'ın avukatı Aybirdi: Kitap dışında hiçbir eşya talebi olmadı

Erzan’ın avukatı Bülent Aybirdi, “Yakın zaman önce, müvekkilin aynı koğuşta kaldığı Bahar Candan ile tartıştıkları haberleri gündeme geldi. Ben, bu haberler üzerine cezaevine gittim. Bir dizi görüşme yaptım. Ancak bu haberlerin asılsız olduğu ortaya çıktı. Bu haberlerin önüne geçemeyince, müvekkilin yeni koğuşa geçmesi talebini idareye ilettik. Talebimiz kabul edildi. Müvekkil pazartesi gününden bu yana tek kişilik koğuşta kalıyor. Kitap dışında hiçbir eşya talebi olmadı” dedi.